Hitta våra projekt på din mark

Om du berörs av något av våra arbeten har du fått hem ett aviseringsbrev med ett projekt-ID som består av både siffror och bokstäver. Använd det för att söka rätt på ditt projekt i sökrutan ovan eller leta dig fram via antingen kartan eller menyn till vänster.

Här framgår typ av arbete, Ansjös projektledare, projektets start och slut samt uppdragsgivare. Även mer detaljerad information om projektet status kan framgå.

Har du synpunkter eller frågor om de arbeten vi utför på din mark, kan du enkelt ställa dem i kontaktformuläret direkt nedanför projektinformationen.

Kontaktformulär


Ansjö Skog och Markkonsult

Ansjö Skog & Markkonsult är ett privatägt företag i Östersund, Jämtland. Våra affärspartners finns i huvudsak inom skog- och kraftindustrin där vi, på kundens uppdrag, sköter allt från skog- och markvärdering till avtalsskrivningar och kontakter med berörda markägare. Vi arbetar även med naturvårdsinventeringar, kartering och gör samråd med berörda myndigheter. I den skogliga genren arbetar vi med taxering och värdering, produktion av skötselplaner för skogsbruket samt röjning och avverkning.

Adress: Hagvägen 15, 831 48 Östersund Karta  E-post: info@ansjo.se Telefon: 063-14 58 10 Organisationsnummer: 556519-6853

PEFC

Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå AB