ÖFK
– Fotboll

Med gemensamma krafter och kreativt tänkande kan man nå långt. Östersunds fotbollsklubb är ett lysande exempel och vi på Ansjö är en stolt samarbetspartner till klubben.

ÖFK är i dag ett etablerat allsvenskt lag och resan från division 2 till dagens position påminner mycket om utvecklingen av Ansjö. Kanske just därför känns det extra roligt att vara en del av denna framgångssaga där hårt arbetet och målmedvetenhet har tagit laget till nuvarande position. Vi har möjligheten att synas med vår logga bakom de båda målen och vid varje TV-sändning finns vi i bild vilket gör att Ansjö syns. Medvetet eller omedvetet, våra nuvarande och blivande kunder och samarbetspartners ser oss, vilket också innebär att vi finns och det är en förutsättning för att kunna etablera kontakt och kommunikation.

 

 

Kontaktformulär


Ansjö Skog och Markkonsult

Ansjö Skog & Markkonsult är ett privatägt företag i Kälarne, Jämtland. Våra affärspartners finns i huvudsak inom skog- och kraftindustrin där vi, på kundens uppdrag, sköter allt från skog- och markvärdering till avtalsskrivningar och kontakter med berörda markägare. Vi arbetar även med naturvårdsinventeringar, kartering och gör samråd med berörda myndigheter. I den skogliga genren arbetar vi med taxering och värdering, produktion av skötselplaner för skogsbruket samt röjning och avverkning.

Adress: Stationsvägen 13A, 844 61 Kälarne Karta E-post: info@ansjo.se Telefon: 0696-40110 Organisationsnummer: 556519-6853

Adress: Hagvägen 15, 831 48 Östersund Karta

PEFC

Stolt sponsor av: 

ÖFK
Stugun SK logga
IBK Köping
Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå AB