Ansjö sponsrar IBK Köping

IBK Köping
– Innebandy

En innebandyförening i Köping som bildades 2011 efter en sammanslagning av Forsby FF och Köpings IBF. Klubbens vision och ideal överensstämmer väl med vad vi på Ansjö eftersträvar i vår profession.

IBK Köpings vision är bland annat: Glädje, gemenskap, trygghet och passion är ledord i vår verksamhet som inriktar sig både på elit och bredd. Vår organisation ska vara stabil, effektiv och kunna erbjuda högklassig utbildning till såväl spelare som ledare. Sportsligt ska vi tillhöra toppen i Sverige på såväl herr- som damsidan och representationslagen ska präglas av spelare från den egna organisationen. 

Kontaktformulär


Ansjö Skog och Markkonsult

Ansjö Skog & Markkonsult är ett privatägt företag i Östersund, Jämtland. Våra affärspartners finns i huvudsak inom skog- och kraftindustrin där vi, på kundens uppdrag, sköter allt från skog- och markvärdering till avtalsskrivningar och kontakter med berörda markägare. Vi arbetar även med naturvårdsinventeringar, kartering och gör samråd med berörda myndigheter. I den skogliga genren arbetar vi med taxering och värdering, produktion av skötselplaner för skogsbruket samt röjning och avverkning.

Adress: Hagvägen 15, 831 48 Östersund Karta  E-post: info@ansjo.se Telefon: 063-14 58 10 Organisationsnummer: 556519-6853

PEFC

Stolt sponsor av: 

Stugun SK logga
IBK Köping
Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå AB